Mackies pizza

Mackie’s Pizza & Cantina Århus C – ikonisk pizzeria i … – Aarhus

Mackie’s Pizza & Cantina Århus C – ikonisk pizzeria i Århus

Hos Mackie’s Pizza & Cantina er vi stolte af vores traditionsrige og unikke pizzaer. Vi serverer en højt belagt amerikansk inspireret pizza på en tynd og …

Hos Mackie’s Pizza & Cantina er vi stolte af vores traditionsrige og unikke pizzaer. Vi serverer en højt belagt amerikansk inspireret pizza på en tynd og sprød bund.

Læs kundernes anmeldelser af www.mackiespizza.dk

Jeg elsker jeres mad hos jer, om det er brunch eller burger menuer eller jeres 3 retters menuer pizza ja osv. tror jeg har prøvet en del på jeres menu kort. Jeg …

Mackie’s Pizza & Cantina | Aarhus – Facebook

Mackie’s Pizza & Cantina | Wolt | Levering | Aarhus

Bestil fra restaurantens menu nu | Midt i 1970’erne åbnede skotten Ian McPhearson et af byens allerførste pizzariaer på hjørnet af Sankt Clemens Torv. I 1980 blev stedet overdraget til en DJ fra Blackpool ved navn Mickey Lee, som over de næste 35 år forvandlede det til en institution i hjertet af Århus. Et bredt udvalg af smagfulde amerikanske pizzaer (serveret i amerikansk stil uden bestik), store burgere og saftige steaks er husets specialiteter. Væggene, der er dækket af alt lige fra legendariske guitarer til signerede fodboldtrøjer af b.la. Ronaldo og Messi, og den småhøje rock ‘n’ roll musik har skabt en stemning, som man ikke finder andre steder, og som ikke bare århusianerne har forelsket sig i, men også kendisser lige fra kronprins Frederik til den legendariske rock’n’roller Alice Cooper. Mackies har altid været en aktiv del af byen b.la. med live musik i festugen og servering til diverse arrangementer, og vi glæder os til fortsat at bidrage så meget som muligt til byen liv.

Mackies, Århus – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Mackies, Århus: Se 476 objektive anmeldelser af Mackies, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 522 af 638 restauranter i Århus.

Mackie’s Pizza & Cantina – Spiseguide Aarhus

Mackie’s Pizza & Cantina – en kult-restaurant med sjæl siden 1978

Indretningen hos Mackie´s Pizza er helt sin egen og uden for kategori. Nachos, burgere, salater og wraps er også populære hos Mackie´s….

Mackie’s – Horsens

Restaurant & cafe – Take away & mad ud af huset i Horsens – MACKIE’S

På udkig efter spisesteder i Horsens? Besøg vores restaurant og cafe, hvor vi også tilbyder take away og mad ud af huset i Horsens og omegn.

Keywords: mackies pizza, mackie’s pizza, mackies pizza århus, mackie’s pizza århus, maggies pizza århus