Lidl rederi

Nyt Lidl rederi tager hurtigt form – Maritime Danmark

Skibsfart » Nyt Lidl rederi tager hurtigt form

13. apr. 2022 — Kun en uge efter at Lidl meldte ud, at den vil starte sit eget rederi, er det første skib købt og yderligere tre chartret på …

Lidl vil have sit eget rederi – Transportmagasinet

11. apr. 2022 — Lidl vil have sit eget rederi. For at få bedre styr på logistikken og undgå afhængighed har Lidt etableret sit eget rederi.

For at få bedre styr på logistikken og undgå afhængighed har Lidt etableret sit eget rederi.

Lidl udpeger leder til sit nye containerrederi – ShippingWatch

Lidl udpeger leder til sit nye containerrederi — ShippingWatch

26. apr. 2022 — Den tyske detailhandelskæde Lidl har taget et nyt skridt på vejen mod at etablere sit helt eget containerrederi.

Detailkæden Lidl går videre med sit sats på rederidrift med udnævnelsen af chef, der kommer med 20 års erfaring fra ship management. Det nye sats spås en svær start af branchekilder ifølge medie.

Slut med tomme hylder: Nu laver Lidl sit eget rederi – BT

Slut med tomme hylder: Nu laver Lidl sit eget rederi | BT Samfund – www.bt.dk

12. apr. 2022 — Globale udfordringer med forsyningskæden – og dermed tomme hylder – har nu fået den tyske discountkæde Lidl til at sige, nok er nok.

Globale udfordringer med forsyningskæden – og dermed tomme hylder – har nu fået den tyske discountkæde Lidl til at sige, nok er nok.

Laver sit eget rederi for at få varerne hjem til tiden

Discountkæde har fået nok af logistisk kaos: Laver sit eget rederi for at få varerne hjem til tiden — FødevareWatch

12. apr. 2022 — Ganske usædvanligt har Lidl besluttet at lave sit eget rederi for at sikre, at varer kommer på hylderne til tiden. ”Vi kan bekræfte, at Lidl …

Lidl vil købe sine egne skibe for at sikre, at der er varer på hylderne. ”Det er et vigtigt led i sikringen af vores forsyningskæder,” siger indkøbsdirektør.

Tyske Lidl vil have sit eget rederi – Søfart

7. apr. 2022 — Tyske Lidl vil have sit eget rederi · Den tyske detailgigant Lidl, der er verdens næststørste, er ved at etablere sin egen shippingvirksomhed, …

For at få bedre styr på logistikken og undgå afhængighed har Lidt etableret sit eget rederi.

Laver sit eget rederi for at få varerne hjem til tiden – Finans

Discountkæde har fået nok af logistisk kaos: Laver sit eget rederi for at få varerne hjem til tiden

12. apr. 2022 — Lidl vil have sine egne skibe for at sikre, at der er varer på hylderne. »Det er et vigtigt led i sikringen af vores forsyningskæder,« siger …

Lidl vil have sine egne skibe for at sikre, at der er varer på hylderne. »Det er et vigtigt led i sikringen af vores forsyningskæder,« siger indkøbsdirektør.

Discountkæde har søsat sit eget rederi: De første skibe er nu …

Discountkæde har søsat sit eget rederi: De første skibe er nu på vandet

30. aug. 2022 — Den tyske discountkæde Lidl fik nok af det logistiske kaos og har nu fire skibe, som sejler mellem Kina og Europa for virksomhedens eget …

Den tyske discountkæde Lidl fik nok af det logistiske kaos og har nu fire skibe, som sejler mellem Kina og Europa for virksomhedens eget rederi.

Forsynings-kaos: Lidl har fået nok – Ekstra Bladet

Forsynings-kaos: Lidl har fået nok – Ekstra Bladet

13. apr. 2022 — Corona og krig har påvirket forsyningskæderne i hele verden. Nu tager supermarkedskæden Lidl sagen i egen hånd og stifter eget rederi.

Corona og krig har påvirket forsyningskæderne i hele verden. Nu tager supermarkedskæden Lidl sagen i egen hånd og stifter eget rederi

Keywords: lidl rederi